Kevätloma oli taas sarjassa, jossa hotelli meni vaihtoon pari viikkoa ennen reissua. Olin varannut alunperin uudehkon hotellin Los Gigantesista, mutta halusin hotellin, josta olisi lyhyempi kävelymatka palveluihin, isommat huoneet ja mielellään vielä lapsiystävällinen. Se kaikki toteutui Sunwing Fanabe Beachissä. Sunwing Fanabe Beach löytyy Suomessa Tjäreborgin valikoimista ja ilmeisesti se on napannut palkintoja nimenomaan perhehotellina.

ISO HUONE

Olin varannut suite huoneen Expedian kautta. Maksettiin siitä 1480€ neljälle hengelle 7 yötä all inclusivena. Suite huonetyyppinä ei kertonut mitään ja ei mennyt myöskään yhteen minkään hotellisivun kuvauksen kanssa, joten ei oltu ihan varmoja onko kyseessä runsaan 35 neliön huone vai jotain muuta. Saatiin jotain muuta. Iso, varmaankin lähemmäs 70 neliön huoneisto, josta löytyi erillinen suihkulla varustettu kylppäri ja hulppeampi toinen kylpyhuone isolla pyöreällä poreammeella. Huoneesta löytyi pieni keittiötila ja 2 parveketta. Sunwing Fanabessa oli muutenkin hyvä valikoima tilavia huoneistoa isommillekin perheille. Lisäksi löytyi Lollo ja Bernie sviittejä, jotka on tarkoitettu pienten lasten kanssa matkaaville ja ainakin osa niistä sijaitsi alatasossa, jolloin rattaita ei tarvitse roudailla kerroksiin. 

Huone oli siisti ja skandinaaviseen tyyliin sisustettu, josta löytyi ruhtinaallisesti tilaa neljälle hengelle. Kaappitilaa oli sekä makuuhuoneessa, että olohuonetilassa. Sängyt olivat hyvät, pientä napinaa ehkä tyynymenyn puutteesta. Huoneistossa oli pieni keittiö eli juomapullot ja eväsrasiat sai näppärästi pestyä ja jääkaappiin mahtui hyvin tavaraa. Parvekkeet olivat vehreälle kävelykadulle päin, josta kuului joskus väärällä nuotilla karaoken rallatusta, muttei mitään älyttömän häiritsevää. En muista kuulleeni mölinää myöskään naapurihuoneista. Wifi toimi ympäri hotellia enkä muista, että olisi meillä tökkinyt. Plussaa myös lasten korokkeista vessassa.

AKTIVITEETIT

Hotellin aktiviteetit keskittyivät allas-alueen ympärille ja sisäjumppasaliin. Hotellin entertainment tiimi veti tunteella ja saa meiltä hehkutusta, vaikka sesonki alkoi olla jo ohi ja porukkaa osallistui vähemmän. Lapset nauttivat perinteisistä vesipoloista, sisäfutiksesta ja muista allas-aktiviteeteista. Itse osallistuin pari kertaa vesijumppaan ja pelattiin miehen kanssa aikuisten vesipooloa ja allaslentistä asenteella ”ei tänne häviämään olla tultu”, mutta muuten kääntelin vain kankkua aurinkotuolissa. Aurinkotuoleista puheenollen, Sunwing Fanabessa niiden varailu oli kielletty ja pyyhkeitä oikeasti poimittiin pois eli sääntö toimi. Aamulla kävellessä allasalueen poikki puoli yhdeksän pintaan, ei yhtään tuolia ollut varattu. Toinen hotelli Kreetan Anemos Luxury Resortin kanssa, joka on onnistunut tässä. Allas oli lämmitetty talvikaudella ja sinne paistoi hyvin aurinko, vaikka itsellä vähän mietitytti umpinaisen sisäpihan sijainti.

Ilta-aktiviteettia riitti lähes joka illalle. Bingo oli kova sana ja vanhempi poika kävi auttamassa bingoemäntiä pyörittämällä numerokonetta ja vetämällä shown kolmella kielellä. Kuulemma työpaikka Sunwing hotelleilla taattu isompana. Michael Jackson show upposi myös. Vanhemmille lapsille oli Chill Out lounge, jossa sai pelata pleikkaa ja kokeilla VR-laseja (aika kokeiluun tulee varata MySunwing nettisivujen kautta). Lollo ja Bernie vierailivat hotellin tiluksilla useasti ja pienimmille oli mm. Lollo ja Bernie allasjamit ja tietty lastenkerho. Hotellista olisi löytynyt myös oma spa ja kuntosali, mutta ne jäi testaamatta. Hotellilla oli päivittäin urheiluaktiviteettia joogasta family tabataan. MySunwing sivustolta oli näppärä seurata päivän ohjelmaa ja suunnitella seuraavan päivän ohjelmaa.

ALL INCLUSIVE

Varasimme hotellin all inclusivella, koska hintaeroa aamiaisen kanssa neljälle hengelle oli vähän ottaen huomioon kaksi poikaa, joiden lempilause on ”äiti mulla on nälkä”. Aamiainen oli ok, mutta muuten lounaan ja illallisen buffetvalikoima oli toistuva ja suppea. Toisaalta, sai sillä mahan täyteen ja ei tarvinnut lähteä etsimään lounasta mistään, mutta mitään ravintolanautintoa se ei tarjonnut etenkään illalla. Jos varaamasi hinta all inclusivella on huomattavan paljon aamiaista enemmän, en suosittele varaamaan. Lähistö on täynnä ravintoloita lyhyen kävelymatkan päässä. Allasbaarista sai juotavaa päivällä ja show loungessa oli lisäksi oma baari. Kuvassa oleva sininen cocktail sisältyi all inclusiveen ja oli aika  herkku (mutta tuju).

MUUTA MUTINAA

Sijainti hotellilla oli erinomainen. Kadunpätkä rannalle ja ravintoloihin. Ostoskeskus Plaza del Dugue sijaitsi pienen kävelymatkan päässä. Supermarketteja löytyi useampikin läheltä (myös hotellista) ja sadan metrin päässä oli hyvä kosmetiikkakauppa. Meillä oli auto käytössä ja saimme aina parkkipaikan hotellin sisäparkkihallista. Olimme liikkeellä huhtikuun lopulla eli vilkkaimpana sesonkiaikana voi olla eri tilanne. Hotellin lähellä oli muutenkin paljon parkkipaikkoja. 

Palvelu oli oikein hyvää. Löytyipä respasta myös suomea puhuva nainen (valitettavasti nimi kadonnut muistin kätköistä). Emaileihin ennen reissua vastattiin nopeaa (kyselin mm. parkkitilanteesta). Hotellista löytyy myös oma pesula, joka tulee tarpeeseen etenkin pikkulapsivaiheessa reissaaville.


Destination LOMA antaa Sunwing Fanabelle 4.2 tähteä. Ruokapuoli tiputtaa hieman arvostusta, mutta erinomainen perhehotelli, jossa viihdyttiin oikein hyvin. Jos olet reissaamassa lapsiperheenä, mene ihmeessä. 

+ Isot siistit huoneet

+ Loistava sijainti

+ Hyvä entertainment porukka ja ohjelma

+ Ei aurinkotuolien varausta

+Palvelu toimi

– All inclusive ruoka pettymys

2 responses to “Sunwing Fanabe Beach, Costa Adeje”

  1. Ei ollut muuten paha hinta tuollaisesta huoneesta. Ihan mahtavaa myös, että aurinkotuolien varailu oli kielletty. Se on ärsyttävää. Ruokaa lukuun ottamatta kuulosti oikein hyvältä hotellilta!

    Like

    1. Hinta-laatusuhde kyllä kohtasivat tässä hotellissa. Tuo aurinkotuolien varailu on niin rasittavaa ja toivoisin, että useammat hotellit reagoisivat siihen.

      Like

Leave a comment

Trending