Jos hotelli pitäisi arvostella ensivaikutelman perusteella, olisi tämä hotelliarvio armoton. Meidän ja Pullman Riga Old Townin ensitapaaminen ei mennyt kuin strömsössä. Olin varannut 2 huonetta Accorin sivuilta (joka tarjoaa monesti 2 huonetta perheelle 50% alennuksella). Olin laittanut viestiä vielä erikseen ja varmistanut, että saisimme yhdistettävät huoneet. Saavuimme illalla hotellille ja meille tarjottiin huoneita, joista toinen sijaitsi 3. kerroksessa ja toinen 5. kerroksessa. Selitin tilanteen ja näytin myös meiliä, jossa pyyntöni vahvistettiin (ei siis vain sanottu, että teemme parhaamme, mutta emme voi taata). Tyttö respassa käytti samantien ”hotelli on täynnä” ja  ”olen ollut töissä vain 2 kuukautta” kortteja, joista ensimmäisen pystyin tyrmäämään nopealla vilkaisulla hotellin varaussivustoon, joka tarjosi useaa huonetta meidän huoneluokassa ja ylemmissä luokissa. Pyysin häntä ottamaan yhteyttä esimieheen ja kas kummaa, viidessä minuutissa meille järjestyi yhdeksi yöksi vierekkäiset huoneet, tosin ilman väliovea. Seuraavana aamuna kävin uuden tyypin kanssa keskustelun ja saimme ilman säätöä alkuperäiset yhdistettävät huoneet.

SUPERIOR HUONEET

Maksoimme kahdesta superior huoneesta 580€ kolme yötä aamiaisella (neljälle henkilölle). Ihan ok hinta, sillä huoneet olivat tummanpuhuvan tyylikkäät ja hotelli muutenkin parempaa keskitasoa. Huoneista löytyi kaikki tarvittava, paitsi minibaarin varustus, jonka olisi saanut ilmeisesti tilaamalla. Me täytimme minibaarin omilla virvoitusjuomilla, jotka ostimme läheisestä supermarketista. Wifi oli ilmainen ja toimi ihan hyvin.

Kahdessa ensimmäisessä huoneessa toisen telkkari oli rikki (viiva keskellä ruutua) ja roskakorit puuttuivat. Näitä tv-ongelmia ei ollut toisen yön huoneissa ja roskakoritkin löytyivät. Huonesähläyksen jälkeen pääsimme yhdistettäviin huoneisiin 425 ja 427, joista toisessa oli avoin kylpyhuonekonsepti ja toisessa perinteisempi. Kylpytakkeja löytyi neljälle hengelle vain kaksi ja toisen huoneen Nespresso kone oli rikki. Huoneissa oli isot, laadukkaat kylpytuotteet (shampoo, hoitoaine, suihkugeeli ja vartalovoide). Huoneiden siisteydessä oli parantamisen varaa, pölyä oli lattioilla ja lasit olivat likaisia. Sängyt olivat hyvät ja tilaa oli runsaasti neljän hengen perheelle. 

PULLMAN PALVELUT

Pullman nousi meidän valintalistauksessa korkealle uima-altaan takia. Hotellin ylimmästä kerroksesta löytyy pieni, mutta mukava allas-alue saunalla ja löhöalueella. Vaikka uima-allas olikin kapea, saivat pojat silti uitua siinä kunnolla. Uima-allasta tuli käytettyä koko rahalla joka päivä, samoin samassa tilassa olevaa saunaa. Kuntosali löytyi allasalueen vierestä. Spa:ta mainostettiin hotellin sivuilla, mutta se tarkoitti etukäteen tilattavia hoitoja eli laajoja kylpyläpalveluita vastaanottoineen ei ollut.

Hotellista löytyy trendikäs aulatila, jossa on myös Vinoteca baari, Equus ravintola sekä Tea deli teehifistelijöille. Check in-desk löytyy sisääntullessä oikealta puolelta. Vähän joutui pyörimään säkkärää ennen kuin huomasimme sen. Pullmannin rakennus on toiminut entisajalla hevostalleina ja hevosteema näkyy sisustuksessa. Teema on kuitenkin toteutettu tyylikkäästi eli mitään ravimaailmaa täältä ei löydä.


Emme käyttäneet hotellin ravintolapalveluita, ainoastaan aamupalan söimme hotellissa. Aamupala oli mielestäni erittäin hyvä, ehkä enemmän aikuiseen makuun sopiva, niinkuin hotelli muutenkin. Aamupalalla sai tilata munakkaan omilla täytteillä keittiöhenkilökunnalta. Välillä oli ongelmia saada tilausta läpi englanniksi, mutta pienellä selvittelyllä yleensä päästiin maaliin. Aamiaistuotteiden laatu oli hyvä.

MUUTA MUTINAA

Pullman Riga Old Townin sijainti oli toinen syy miksi valitsimme hotellin. Hotelli sijaitsee nimensä mukaisesti vanhassa kaupungissa, mutta ei niin hektisessä osassa sitä. Vastapäätä löytyy valtion virastoja, joten autoa ei saa parkkiin hotellin viereen. Me käytimme Europarkin parkkitaloa osoitteessa Zigfrīda Annas Meierovica Boulevard 8, jossa päivähinta oli 24€. Parkkitalosta oli vähän kävelymatkaa hotellille, joka kannattaa huomioida varsinkin, jos matkatavaroita on paljon.

Palvelu oli vähän sinnepäin. Mitään yltiöystävällistä se ei ollut ja check in sekoilu latisti palvelusta saatavaa arvosanaa. Palvelun puutteesta huolimatta kyseessä on tyylikäs 4 tähden kaupunkihotelli erinomaisella sijainnilla ja se palveli meidän perhettä hyvin kolme yötä. Destination LOMA rankkaa hotellin neljään tähteen.

+ Hyvä sijainti vanhassa kaupungissa lähellä nähtävyyksiä

+ Tyylikäs aulatila/baari ja nuorekas tunnelma

+ Aamiainen laadukas

+ Kiva, pieni allas hienoilla näkymillä

-Huoneiden siisteydessä parannettavaa

-Palvelu ei vastannut tähtien tasoa

2 responses to “Pullman Riga Old Town”

  1. Sijainti tosiaan kuulostaa erinomaiselta. Hieman ihmetyttää tuo palvelun taso, erityisesti tuo miten tilanne meni sisäänkirjautumisen yhteydessä. Oltiin muuten juuri Panama cityssä 4 yötä, ja tämän aikana töissä oli useampi eri työntekijä ja eri henkilöiden palveluhalukkuudessa oli huomattavia eroja. Henkilöllä, joka sattuu olemaan vuorossa, saattaa olla todella suuri merkitys.

    Like

    1. Näinhän se juuri menee. Meilläkään ei ollut mitään ongelmia saada alkuperäisiä huoneita seuraavana aamuna ja asia selvitettiin samantien hyvällä asenteella. Ensimmäinen check in henkilö oli selkeästi uusi, mutta se ei saa näkyä liikaa asiakkaalle varsinkaan valehtelun kautta. Pitkän ajomatkan jälkeen olisi ollut mukava saada sujuva check in kokemus ja hypätä sänkyyn nukkumaan, mutta asian selvittelyssä meni tarpeettoman kauan, että saatiin edes ne vierekkäiset huoneet eikä eri kerroksissa olevia..Olisi ollut mukava roudailla tavaroita kahden kerroksen välillä, kun kaikkien neljän vaatteet ja tavarat oli kahdessa matkalaukussa sekaisin. Loppuen lopuksi hyvä hotellikokemus kuitenkin 😊

      Like

Leave a comment

Trending